5 days in Ubud

I’ve spent 5 days in Ubud while I was on a study trip to Bali. Ubud really was a refreshing and beautiful sight after spending a week in Seminyak. So too bad I was sick for two days.. The remaining three days were packed with things like the Ridge Walk, Monkey Forest, Rice fields, Bali Swings and the famous Ubud market. Really loved it in Ubud. Wish I could have stayed longer.

// Ik heb 5 dagen in Ubud doorgebracht terwijl ik op studiereis naar Bali was. Ubud was een verfrissend en mooi gezicht nadat we een week verbleven hadden in Seminyak. Het was dus jammer dat ik de eerste twee dagen ziek op bed heb gelegen. De laatste drie dagen in Ubud waren vol gestopt met dingen zoals the Ridge Walk, Monkey Forest, Rijstvelden, Bali Swings en de beroemde markt van Ubud. Ik vond Ubud echt geweldig en ik wou dat ik daar langer kon blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *